Wahoo På Flue

Fluefiskeri i Khao Lak, November. Thailand

Peter fra Danmark besluttede at tage udfordringen, at fange en Wahoo på flue og han fandt noget godt Wahoo fluefiskeri. Omkring de FAD (Fish Aggregating Devices) som er mellem Khao Lak og Similan Øerne.

Vi startede den første dag på revet i jagten på Giant trevally. Men vores GT sæson har ikke været god indtil videre. Efter et stykke tid besluttede vi at skifte taktik og tog ud til de FAD, som er mellem Khao Lak og Similan Øerne. For at se, om vi kunne finde nogle af de Wahoo der altid hænge omkring fra september til december.Wahoo Flue Fiskeri Thailand

Det er ikke hver dag en lystfisker kommer i kontakt med en Wahoo på flue, og det er uden tvivl en af de meste aggressive  saltvands rovfisk. Med en hastighed på op til 80 kilometer i timen. Gør dem til den anden hurtigste fisk i havet, som kan fanges af lystfiskere.

Ved den første FAD var der nogle mindre Dorado op i båden, før de blev genudsat igen. Som vi fiske den sidste FAD den dag, noget stort rammer fluen, fluelinen bliver ryddet af dækket i løbet af få sekunder, og før man kunne tælle til 10, Peter løb tør for bagline. Det var hans første kontakt med en stor Wahoo. Hvis han ikke allerede vidste, hvad han havde sat sig  som mål, fik en rigtig god idé med denne oplevelse.

Wahoo har et fantastisk første udløbe

Der kan udfordre ethvert bremse-system på selv de bedste fluehjul. De har et af de meste kraftig fulde og hurtigste første udløbe af alle game fisk. Og med en mund fuld af barberblade, der vil skære igennem de fleste forfangesmaterialer. Er hvad du har med at gøre, når du leger med en Wahoo. På den sidste dag, fiskede vi igen omkring de FAD som er ud for Khao Lak. Og med en opgradering af fluegrej var Peter klar. Han landede 5 Wahoo op til 9-10 kg og ikke at glemme. Et par flot Dorado op til omkring 7 kg.

Tilbage til Fiske Rapportererror: Content is protected !!